De Talentenhaven

Véronique Minnebo - Begeleiding van hoogbegaafde kinderen en jongeren
Antwerpen (Berchem)

Heb je net vernomen dat je kind hoogbegaafd is, en wil je je hierover graag grondig  informeren? 

Maakt de hoogbegaafdheid van je kind je onzeker als ouder, of voel je je overweldigd en moe en zoek je degelijke handvatten om meer grip op je ouderschap te krijgen?

Heb je het gevoel in een spiegel te kijken, en wil je de intense emoties, die de hoogbegaafdheid van je kind bij jou losmaken, een plaats geven?

Wil je kortweg als ouder van een hoogbegaafd kind sterker in je schoenen staan, je eigen onzekerheden overwinnen, meer evenwicht en rust in je gezin brengen en (opnieuw) genieten van je prachtige hoogbegaafde kind en je eigen ouderschap?

Gun jezelf dan deze exclusieve verwendag "Sterk staan in ouderschap" voor ouders van een hoogbegaafd kind! 
Verwéndag? Jazeker! Niets is immers zo weldadig als een hele dag lang exclusieve aandacht voor jouw specifieke situatie, jouw verhaal, in een rustgevende setting. Bovendien kun je er zeker van zijn dat je deskundige informatie, tips en advies krijgt, gebaseerd op de recentste wetenschappelijke inzichten, gekruid met ervaringen uit de praktijk en tips die wérken.


Wat krijg je?

- Na aanmelding via mail maken we uitgebreid kennis tijdens een telefoon- of skypegesprek.
- Op de dag zelf heet ik je hartelijk welkom met verse koffie, thee, water en gebak; 's middags eten we een lekkere lunch (allergisch? Laat het me weten bij inschrijving!)
- We praten en werken in een stille, huiselijke omgeving, zodat je helemaal tot rust kunt komen en je gemakkelijker je focus vindt.
- Een dag lang coach ik jou intensief, vertrekkend van en steeds terugkerend naar jouw verhaal.
- Theorie, denkkaders, direct inzetbare instrumenten, tips en adviezen in een handige map, zodat je nadien alles altijd snel bij de hand hebt.
- Ben je ouder van een hoogbegaafde tiener? Dan ga ik ook graag met jou aan de slag rond puberhersenen, studiebegeleiding, grenzen stellen en loslaten en communicatie met je kind. Omdat dat toch weer net heel anders is.
- 'Peer'-contact: ik praat met jou als deskundige, maar ook als hoogbegaafde en ouder van hoogbegaafde kinderen! Vertrekkend van die basis gaan we de hele dag samen, gelijkwaardig en intensief aan de slag. 
- Wil je de puzzelstukken van je eigen hoogbegaafde/hoogsensitieve verhaal onder de loep nemen en ordenen, dan nemen we daarvoor de nodige tijd.
- Als het weer dat toelaat (en je hebt er zelf zin in), maken we na de lunch een wandeling in het park. De coaching loopt verder, terwijl we genieten van natuur en rust (ja, ook in de stad kun je dat vinden!) Zeker hoogsensitieve mensen komen komen immers makkelijker tot rust en vinden nieuwe energie in de natuur. Bovendien is bewegen goed voor je brein en bevordert ongedwongen naast elkaar lopen de communicatie. Wil je dit liever niet, dan is dat uiteraard ook helemaal ok.  

Extra:
Na de verwendag laat ik je niet aan je lot over. Als bonus krijg je immers een e-mailcoaching ter waarde van €60,- cadeau, zodat je ook achteraf nog geruime tijd bij mij terecht kunt voor feedback en advies.

Jouw investering:

De kosten voor dit uitgebreide en exclusieve aanbod bedragen €637,- voor één persoon; wil je graag nog je partner of iemand anders meebrengen? Dat kan voor slechts €97,- meerprijs! Je betaalt dan €734,- (prijzen incl. 21% BTW).
Let op: per verwendag kunnen maximum 2 personen deelnemen.
Verwendagen vinden plaats op maandag, dinsdag of donderdag.

Deze verwendagen zijn erg in trek en daarom ook telkens snel uitgeboekt. Reserveer vandaag nog je plekje! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!