De Talentenhaven

Véronique Minnebo - Begeleiding van hoogbegaafde kinderen en jongeren
Antwerpen (Berchem)

Tarieven

 

 •  Los consult / adviesgesprek: €70.
  Een los consult / adviesgesprek kan één maal per kwartaal worden geboekt; uitzonderlijk kan, na bespreking, een tweede los consult binnen dezelfde periode worden vastgelegd. De noodzaak hiervan wordt in dat geval door De Talentenhaven geëvalueerd. Is langere begeleiding nodig, dan verwijzen we in het adviesgesprek naar onderstaande mogelijkheden.

 

Aanbod voor volwassenen (prijzen gelden voor particulieren - bedrijf/zelfstandig? Neem dan even contact op voor de tarieven): 

 • Hoogbegaafd vooruit! Opvoeden vanuit je volle kracht, 5 sessies + onbeperkt mailcontact gedurende het traject + materiaal in PDF: €597
 • E-mailcoaching kort traject: €35 (max. 5 vragen en antwoorden, binnen een termijn van 4 weken)
 • E-mailcoaching lang traject: €60 (max. 9 vragen en antwoorden, binnen een termijn van 8 weken)


Aanbod voor kinderen en jongeren: 

 • Intakegesprek bij begaafdheidsonderzoek: €70,- 
 • BegaafdheidsonderzoekBegaafdheidsonderzoeken bestaan uit een observatie in de praktijk, signaleringsprotocol, IQ- en geheugenonderzoek. De prijs omvat verder ook verslaglegging en een afsluitend adviesgesprek. Dit onderzoek gebeurt in samenwerking met Studio O.  Tarief: €600. Voor het luik IQ- en geheugenonderzoek is, afhankelijk van het ziekenfonds waarbij u bent aangesloten, gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.
 • Begeleidingstraject 5 sessies (45 min): €330,-

 

Trajecten en onderzoeken dienen voorafgaand aan de eerste sessie of voorafgaand aan de dag van het onderzoek te worden betaald. Een los adviesgesprek wordt ter plekke cash betaald. (Let op: ter plaatse is geen betaalterminal aanwezig)

 

De tarieven voor particulieren zijn incl. 21% BTW. Bedrijf of zelfstandig? Neem dan even contact op voor het juiste tarief.

Trajecten dienen voorafgaand aan de start ervan te worden betaald, per overschrijving op onderstaande rekening, met vermelding van NAAM + traject.

Bij bezoeken buiten de praktijk worden reiskosten in rekening gebracht.


Reiskosten worden als volgt gefactureerd:

 • 0,35€ per afgelegde kilometer vanuit / naar ons kantoor te Berchem
 • 30€ per uur reistijd vanaf / naar ons kantoor met een minimum van 15€

Een gemaakte afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Bij latere annulering of wijziging wordt de afspraak in rekening gebracht.

Een vergeten of niet afgezegde afspraak binnen een traject wordt, behoudens uitzonderingen door heirkracht, niet ingehaald.


De Talentenhaven - Ruytenburgstraat 12, 2600 Berchem - [email protected]

BTW BE 0720998525