De Talentenhaven

Véronique Minnebo - Begeleiding van hoogbegaafde kinderen en jongeren
Antwerpen (Berchem)

SHE: coaching voor de hoogbegaafde vrouw

SHE: coaching voor de hoogbegaafde vrouw

SHE: coaching voor de Sensitieve, Hoogbegaafde en Eigenzinnige vrouw

Ben je een (hoog)begaafde, hoogsensitieve autonome vrouw? Sta je al sterk in je schoenen maar wil je net dat schepje extra? Heb je nood aan meer kennis rond hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit om jezelf en je krachten nog beter te leren kennen en ontplooien? Dan is het coachingtraject "SHE: Sensitief, (Hoog)begaafd en Eigenzinnig geknipt voor jou! Steek met De Talentenhaven van wal voor een spannend groeiproces!

Tijdens deze coaching ga je op zoek naar je drijfveren, talenten en waarden en hoe je die kunt inzetten voor persoonlijke groei: in je dagelijkse leven en je job. Je maakt dieper kennis met je begaafdheid en hoogsensitiviteit, waarbij we theoretische inzichten niet schuwen en de praktische gevolgen ervan onderzoeken. Je neemt de regie over jouw leven opnieuw in handen, durft knopen door te hakken en beseft dat je elk moment opnieuw keuzes en kansen mag maken en grijpen. 

Dit is geen kant-en-klaar traject, maar een zoektocht en een groeiproces. Een coaching voor jou, als hoogbegaafde vrouw, waarbij je coach mogelijkheden en aspecten belicht, die voor jezelf misschien nog verborgen waren of onrealistisch leken. Je mag exploreren, soms mislukken en opnieuw proberen. Dankzij de spreiding van de sessies krijg je zo de tijd om feedback en (zelf)reflectie te integreren en te groeien. 
Als coach neem ik een vragende, luisterende en soms provocatieve houding aan, maar geef ook tips, advies en feedback waar we dat samen aangewezen vinden. Humor, mildheid, tolerantie voor ambiguïteit, nederigheid vanuit het nog-niet-weten, discretie en een brede perspectiefname typeren mijn coachingsstijl.  

Voor wie?
Je bent een volwassen vrouw, (wellicht) hoogbegaafd en hoogsensitief, die mentaal al krachtig in de schoenen staat, maar op zoek is naar herkenning, diepgang, verandering of evolutie op persoonlijk of professioneel vlak. Je wil een gelijkwaardig sparringpartner, die bakens kan zetten, (een ander of genuanceerd) licht kan schijnen op en je helpen woorden te vinden voor wat je eigenlijk, bewust of onbewust, al wist. Je bent op zoek naar praktische tips en handvatten die je helpen je hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit te omarmen, zonder de valkuilen te negeren.
Hier vind je meer informatie over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Herken je je grotendeels hierin? Dan behoor je zeker tot de doelgroep!

Praktisch
Het traject SHE: coaching voor de hoogbegaafde vrouw omvat 5 één-op-één-coachingsessies van 45 minuten (in te plannen in onderling overleg), materiaal en praktische oefeningen in PDF, onbeperkt mailverkeer tijdens het traject en een skype-gesprek ter opvolging, ongeveer een maand na het laatste coachgesprek.
De coachsessies worden op maat vormgegeven, uiteraard ook weer in overleg. 
Het tarief voor dit traject is €597,- (Particulieren, incl. 21% BTW. Bedrijf of zelfstandig? Neem dan even contact op voor het juiste tarief).

De kleine lettertjes

Deze coaching vervangt geen psychotherapeutische begeleiding. Indien je twijfelt of je eerder dit laatste nodig hebt, raad ik je aan eerst een afspraak te maken voor een adviesgesprek, bij De Talentenhaven of bij een psycholoog/psychotherapeut (ik kan je doorverwijzen naar collega's indien gewenst).

Een gemaakte afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Bij latere annulering of wijziging wordt de afspraak in rekening gebracht.

Een vergeten of niet afgezegde afspraak binnen een traject wordt, behoudens uitzonderingen door heirkracht en dan altijd na telefonisch overleg, niet ingehaald.